Waar verkrijgbaar?

Bazqet groeit en is op steeds meer plekken verkrijgbaar, voor zowel de consument als voor winkels en groothandels. 

Consument

Voor de consument zijn de Bazqet producten eenvoudig online aan te schaffen bij Gezonder winkelenWinkel Glutenvrij en via Online Pakhuis. Dit zijn webshops waar aandacht wordt besteed aan producten die net even anders zijn en toch verantwoord en erg lekker! Daarnaast zijn de crunchies van Bazqet verkrijgbaar bij de Natuurgroothandel. Deze webshop verkoopt producten die 100% E-nummer vrij zijn zonder toegevoegde suikers. Voor een groot deel van het Bazqet assortiment kan je tegenwoordig ook terecht bij De Guzzel!

Naast de groothandelaren is het Bazqet “approved” assortiment verkrijgbaar bij de Gezondheidswinkel Libra. Deze winkels zijn op de volgende locaties gevestigd: Dordrecht, Hillegersberg, Krimpen a/d IJssel, Papendrecht en Schiedam.

Bovendien worden steeds meer automaten gevuld met de lekkere snacks van Bazqet. En ook op de werkplek, schoolkantines en (zorg) instellingen wordt het aanbod steeds vaker aangevuld met de lekkernijen van Bazqet en Bazqet Approved.

Winkels en groothandels

Het aanbod Bazqet producten in de groothandels groeit en daar zijn wij trots op! Daarom blijven wij ons best doen om dit aanbod uit te breiden. Op dit moment worden onze Rocky Rice repen verkocht bij Sligro, Hanos en Van Dijk Groothandel. Bij de Makro kan je terecht voor onze Bazqet producten en de Rocky Rice repen. De groothandelaar Lekkerland heeft momenteel de Bazqet popcorn en de Rocky Rice repen in het assortiment. En sinds kort zijn onze producten ook te vinden bij VHC-Kreko en VHC-Jongens! Tot slot zijn onze eigen Bazqet producten en “approved” producten ook verkrijgbaar bij Bidfood.

Wil je meer weten? Of wil je mij laten weten waar jij Bazqet graag zou willen kopen of verkopen, geef je suggesties en ideeën door. Neem contact op met Michiel (06 53 935 248) of Jules (06 11 162 844), of stuur je vraag naar mr.b@bazqet.nl.

Bazqet BV
Nieuwe Hemweg 2

1013 BG Amsterdam

Tel. +31 20 260 2256
mr.b@bazqet.nl
www.bazqet.nl

Reseller worden
Bazqet groeit! We zijn op steeds meer plaatsen verkrijgbaar, op scholen, in hotels, in bedrijfswinkels, in kleine retail en natuurlijk online. Daar ben ik best trots op.

Tijd dus om het goede nieuws met je te delen! Enne, weet jij nog een leuk verkooppunt? Laat het mij dan snel weten en bel of mail me.