Over Bazqet

Bazqet biedt verstandige en lekkere alternatieven voor iedereen die zijn tussentijdse trek op een bewustere manier wil stillen.

Op veel manieren kunnen tussendoortjes verantwoorder worden: minder calorieën, minder toevoegingen en conserveringsmiddelen. Vegetarisch, glutenvrij of biologisch. Maar niet elk product hoeft op al die fronten te scoren. Een tussendoortje mag bovenal lekker zijn en met een paar stappen in de goede richting ben je al snel verstandig bezig.

Missie van Bazqet

Hiermee komt Bazqet tegemoet aan een bewuste keuze; verstandig en eerlijk. Vanzelfsprekend wordt het mandje van Bazqet regelmatig met goed nieuws uitgebreid. Bazqet wil hiermee innovatieve ideeën een kans geven in de markt en consumenten met vernieuwende producten kennis laten maken. Daarvoor werken we samen met creatieve kleinere producenten in verschillende landen. Bazqet helpt ze hun innovaties te introduceren of we brengen nieuwe ideeën in praktijk. Zo houdt Bazqet een actueel assortiment dat aansluit bij de behoefte van de immer kritische consument.

Bazqet BV
Nieuwe Hemweg 2

1013 BG Amsterdam

Tel. +31 20 260 2256
mr.b@bazqet.nl
www.bazqet.nl

Reseller worden
Bazqet groeit! We zijn op steeds meer plaatsen verkrijgbaar, op scholen, in hotels, in bedrijfswinkels, in kleine retail en natuurlijk online. Daar ben ik best trots op.

Tijd dus om het goede nieuws met je te delen! Enne, weet jij nog een leuk verkooppunt? Laat het mij dan snel weten en bel of mail me.