Rocky Rice  Rijkelijk luchtig

Minder dan 100 kcal en glutenvrij. Stoer en trendy, vol van smaak en toch licht. De Rocky Rice repen vallen daarmee net als de meeste producten van Bazqet binnen de richtlijnen van het Voedingscentrum en de Gezonde Schoolkantine.

Rocky Rice is een wafel van bruine rijst, daarmee een bron van vezels. Rocky Rice is gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De dunne jas van heerlijke chocolade maakt de reep extra lekker. In zeven heerlijke en verrassende smaken; Melk, Aardbei, Sinaasappel, Choco 70%, Gember & Kaneel, Kokos en Framboos. Bijzonder dat zo licht zo smaakvol kan zijn! Ideaal voor tussendoor. Kortom #lekkerverstandig. Per stuk verpakte repen van 18 gram. Per displaydoos van 20 stuks.

In 2019 is Rocky Rice ook dubbel gecertificeerd! De Chocolades zijn UTZ (fair trade) en de repen hebben ook een glutenvrij certificaat:

Nieuw en verrassend zijn de Rocky Rolls: want elke smaak is er nu ook in een heerlijk zakje mini’s. Voor thuis, om uit te delen, of om gewoon lekker lang van te genieten!

Bazqet Rocky Rice Choco & Milk

Luchtige gepofte rijstreep met een subtiel laagje chocola. Naturel met melk chocolade. Heerlijk en toch weinig calorieën. Glutenvrij.

Een reep van 18 gram bevat 93 kcal.

Bazqet Rocky Rice, Choco & Strawberry

Luchtige gepofte rijstreep met een subtiel laagje chocola. Lichte chocolade maar dit keer met aardbei. Heerlijk en toch weinig calorieën. Glutenvrij.

Een reep van 18 gram bevat 93 kcal.

Bazqet Rocky Rice Choco & Orange

Luchtige gepofte rijstwafel bar met een subtiel laagje pure chocola met frisse sinaasappel. Heerlijk en toch weinig calorieën. Glutenvrij.

Een reep van 18 gram bevat 93 kcal.

Bazqet Rocky Choco 70%

Luchtige gepofte rijstwafel bar met een laagje pure chocola. Naturel met pure chocolade. Heerlijk en toch weinig calorieën. Glutenvrij.

Een reep van 18 gram bevat 92 kcal.

Bazqet Rocky Rice Coconut

Luchtige gepofte rijstwafel bar met een laagje witte chocolade. Deze reep heeft een verrassend lekkere kokos smaak. Heerlijk en toch weinig calorieën. Glutenvrij.

Een reep van 18 gram bevat 93 kcal.

Bazqet Rocky Raspberry

Luchtige gepofte rijstwafel bar met een laagje witte chocola. De Bazqet Rocky Raspberry heeft de zoete smaak van framboos. Heerlijk en toch weinig calorieën. Glutenvrij.

Een reep van 18 gram bevat 93 kcal.

Bazqet Rocky Rice Cinnamon & Ginger

Luchtige gepofte rijstwafel bar met een laagje witte chocolade. Dit keer met een zachte kaneel smaak en verkwikkende gember. Heerlijk en toch weinig calorieën. Glutenvrij.

Een reep van 18 gram bevat 94 kcal.

Alle smaken zijn ook verkrijgbaar in 5-packs !!

Meer weten? Klik hier voor onze productspecificaties.

Bazqet BV
Nieuwe Hemweg 2

1013 BG Amsterdam

Tel. +31 20 260 2256
mr.b@bazqet.nl
www.bazqet.nl

Reseller worden
Bazqet groeit! We zijn op steeds meer plaatsen verkrijgbaar, op scholen, in hotels, in bedrijfswinkels, in kleine retail en natuurlijk online. Daar ben ik best trots op.

Tijd dus om het goede nieuws met je te delen! Enne, weet jij nog een leuk verkooppunt? Laat het mij dan snel weten en bel of mail me.