Popcorn verrassend smaakvol

Bazqet presenteert Popcorn maar dan anders!

Popcorn is een verrassend tussendoortje, lekker en luchtig van smaak. Bazqet presenteert: Popcorn maar dan anders. Laat je verrassen door de heerlijke smaak variaties Honing en Kaaskruiden met zeezout. De popcorn van Bazqet voldoet aan de eisen van de De Gezonde Schoolkantine van het Voedingscentrum en bevat per portie minder dan 110 kilocalorieën.

Popcorn Honey

Popcorn, met honing gezoet. Bijzonder verfijnd van smaak, aantrekkelijk gepresenteerd in een portieverpakking met de herkenbare beer en de honingpot. GMO- en glutenvrij. Popcorn is een heerlijk tussendoortje gemaakt van maïs, luchtig, krokant ideaal voor jouw bewuste verwen moment of als tussendoortje. Wist je dat popcorn van Bazqet bovendien vezelrijk is, omdat het meer dan 6 gram/ 100 gram vezels bevat. Kortom Lekker | Verstandig!

Een zakje van 28 gram bevat 109 kcal.

Popcorn Cheese & Sea salt

Popcorn, met kaaskruiden en zeezout. Heerlijk van smaak, aantrekkelijk gepresenteerd in een hippe portieverpakking, GMO- en glutenvrij. Luchtig, krokant ideaal voor jouw bewuste verwen moment. Wist je dat popcorn van Bazqet bovendien vezelrijk is, omdat het meer dan 6 gram/ 100 gram vezels bevat. Kortom Lekker | Verstandig!

Een zakje van 22 gram bevat 87 kcal

Bazqet BV
Nieuwe Hemweg 2

1013 BG Amsterdam

Tel. +31 20 260 2256
mr.b@bazqet.nl
www.bazqet.nl

Reseller worden
Bazqet groeit! We zijn op steeds meer plaatsen verkrijgbaar, op scholen, in hotels, in bedrijfswinkels, in kleine retail en natuurlijk online. Daar ben ik best trots op.

Tijd dus om het goede nieuws met je te delen! Enne, weet jij nog een leuk verkooppunt? Laat het mij dan snel weten en bel of mail me.