Onze producten

Met Bazqet verzamel ik bijzondere, lekkere, eigenwijze en authentieke lekkernijen – tot een pakkende aanvulling op je dagelijkse menu. Of gewoon als tussendoortje natuurlijk.  

Ik kijk daarbij vooral scherp naar calorieën en vermijd ik waar mogelijk onnodige toevoegingen. Alle producten zijn vegetarisch en de meeste ook glutenvrij. Ik voeg bijna nooit suiker toe, hooguit een klein beetje. Daar ben ik dan ook eerlijk over.

Natuurlijk heeft Bazqet ook biologische producten. Als het bijdraagt aan een betere kwaliteit en beleving kies ik biologische producten. Deze zijn herkenbaar aan het groene logo van biologische producten, Bazqet is daarom SKAL gecertificeerd.

Naast de Bazqet producten werk ik ook samen met verschillende partijen om nog meer lekkere en verstandige producten te leveren. Deze producten passen bij ons eigen aanbod en worden door mr. B als Bazqet Approved aangeboden.

Bazqet producten

Crunchies

Binnen de biologische crunchy gedroogde groenten en fruit bied ik natuurlijk gedroogde producten vol met de natuurlijke vitamines en antioxidanten. Wauw, al zeg ik het zelf, wat een zuiver 100% natuurlijk product! Intens van smaak en super crunchy! Natuurlijk zijn de crunchies ook biologisch.

Pops

Popcorn is een super lekkere snack, maar vaak gezoet met alleen suiker of hartig gepresenteerd in gezoute vorm. Ik heb gekozen voor het zoeten met natuurlijke honing en het zouten met kaaskruiden en zeezout, zo is popcorn wel heel erg lekker en verstandig. De Bazqet pops zijn glutenvrij. Ook is deze GMO vrij, dat wil zeggen van niet genetisch gemanipuleerde maïs gemaakt.

Bars

With double the love and care! Heel handig 2 mini muesli reepjes in één wikkel en toch maar weinig calorieën. En niet alleen heel erg lekker maar ook heel leuk om te delen! Overheerlijk en met zorg gemaakt. In twee heerlijke smaken met beide hun eigen charme.

Oat cookie

De nieuwste aanwinst van Mr.B zijn de overheerlijke havermout koeken met kleine stukjes appel en een snufje kaneel! Per stuk verpakt en daarom erg geschikt om overal mee naar toe te nemen.

Bazqet Approved

Soms komt Mr.B leuke merken tegen die in ons land nog niet verkrijgbaar zijn. Producten die goed aansluiten bij Bazqet maar prima onder hun eigen merk een plek op de markt kunnen veroveren. Deze noemen wij Bazqet Approved.

Rocky Rice

De repen zijn populair heb ik al gemerkt, handig qua formaat en om mee te nemen. We hebben hier heerlijk luchtige Rocky Rice repen, ook nog glutenvrij. In zeven frisse doch volle smaken. Altijd handig voor onderweg of lekker thuis!

Bazqet BV
Nieuwe Hemweg 2

1013 BG Amsterdam

Tel. +31 20 260 2256
mr.b@bazqet.nl
www.bazqet.nl

Reseller worden
Bazqet groeit! We zijn op steeds meer plaatsen verkrijgbaar, op scholen, in hotels, in bedrijfswinkels, in kleine retail en natuurlijk online. Daar ben ik best trots op.

Tijd dus om het goede nieuws met je te delen! Enne, weet jij nog een leuk verkooppunt? Laat het mij dan snel weten en bel of mail me.