Het is even stil geweest, maar we hebben weer veel nieuws… 

Over bloggen en de B. campagne

Waarover ga ik dan bloggen? Ik heb zoveel informatie en dat kan ik niet allemaal tegelijk delen.

Wat ik zoal doe bij Bazqet? Daar vertel ik graag iets meer over. Als smaakmaker van Bazqet ben ik goed bezig al zeg ik het zelf. Het liefst zou ik iedereen persoonlijk even inzicht willen bieden in de ontwikkelingen bij Bazqet en meer achtergrondinformatie geven over onze drijfveren, producten, ingrediënten en plannen.

Gelukkig hebben we inmiddels al zo veel fans dat dat niet meer altijd één op één kan. Nu heb ik bedacht om deze informatie zoveel mogelijk op één centrale plek met jullie te delen, namelijk een blog!

Mr. B’s Blog! Mijn blog is de plek om jullie te infomeren over actuele zaken, transparantie te geven over Bazqet, onze producten, natuurlijk onze motivatie en visie op de tussendoortjes. Ik wil mijn supporters zoveel mogelijk meenemen in wat me bezighoud.

 

B. Campagne

Deze keer vertel ik jullie graag kort wat over onze visie op snacken en onze nieuwe campagne. Vanaf september is Bazqet namelijk begonnen met de online B. Campagne onder onze consumenten. De campagne is vooralsnog gelanceerd met vier slogans:

B. Smart

B. Sportive

B. Happy

B. Awesome

De B. campagne en de bijbehorende slogans staan voor jou, maar ook voor hem of haar en voor… ja voor wie eigenlijk niet? Wat wil jij zijn?

Als smaakmaker van Bazqet probeer ik te snappen wat jou bezig houdt. Zo hoorde ik van de trend, die ze in Amerika grazing noemen. Grazing gaat over de trend dat we niet meer drie keer per dag eten, maar meerdere keren per dag, dat betekent wel dat er niet drie hele maaltijden worden gegeten maar kleinere porties, snacks en dus ook tussendoortjes. Herkenbaar? Het gaat dus ook over jouw eetbehoefte, jouw tussendoortje en jouw snack moment en die laatste twee wil dat graag in de spotlight zetten, of te wel in mijn mandje aanbieden.

 

Ik wil jou ook motiveren om je eigen keuzes te maken en vooral jezelf te zijn.  Met mijn Bazqet vol met lekker | verstandige tussendoortjes wil ik jouw behoefte naar een snack momentje invullen. En wil jou weer motiveren om je eigen persoonlijke bewuste keuzes te maken. Passend bij jouw karakter, bij jouw stemming, jouw consumptie moment.

 

 

Uiteindelijk maak jij de keuze wat je op welk moment eet! Als Bazqet helpen we je graag bij een lekker | verstandige keuze. Natuurlijk kun jij mij als Mr.B ook helpen? Door aan te geven naar wat voor tussendoortje jij op zoek bent en misschien komt het dan ook in onze Bazqet, ons mandje! Mail me met suggesties of vragen Mr.B@Bazqet.nl?!

Wat je persoonlijke motivatie, gemoedstoestand ook is en waar jij je ook prettig bij voelt, Mr. B vindt bovenal:

 

B. Yourself

 

NOOT: Wil je meer weten over Bazqet, de campagne of onze producten? Contact ons op Facebook, Instagram of via Mr.B@Bazqet.nl

Wil je ons live ontmoeten van 19 tot en met 23 november staat Bazqet op de Horeca EXPO beurs in Gent, België hal 2 standnummer 2339-6 Coffee & Tea market.