De Gezonde Schoolkantine  

Lekker | Verstandig, die gezonde schoolkantine, maar ook verstandig lekker? Dat is de vraag natuurlijk.
Mr.B. heeft een mooi assortiment van lekkere tussendoortjes, omdat snacken bovenal lekker mag zijn. Wat nu zo mooi is dat de producten van Bazqet ook nog verstandiger zijn dan veel reguliere snacks en daarmee voldoen aan de uitgangspunten van de gezonde schoolkantine.

Zo zijn de producten uit de categorieën; bars, de crunchies en de pops allemaal lekker! Dan is het toch top dat ze ook nog binnen de uitgangspunten van de gezonde schoolkantine passen. Altijd weinig calorieën, verder in voorkomende gevallen zinvol biologisch, soms glutenvrij, altijd vegetarisch, liefst zonder toegevoegde suiker.

Bazqet is op steeds meer scholen verkrijgbaar. Wil jij dat Bazqet ook op jouw school verkrijgbaar is laat het mij dan weten, via Mr.B@Bazqet.nl. Natuurlijk mag je me ook vragen of ik kan komen samplen bij jouw op school, dan kun je ons proeven. In dat geval doen wij graag in overleg met de school en/of cateraar.

Jongeren op gezond gewicht  

De school heeft grote invloed op het leven van jongeren. Een gezond voedingsaanbod op scholen kan daarom een belangrijke basis bieden voor een gezonde leefstijl van deze jongeren. Om dit te bereiken is Bazqet ondertekenaar van het Akkoord Gezonde Voeding op Scholen (2016 – 2020), beheerd door Jongeren Op Gezond Gewicht. Met dit Akkoord nemen cateraars, automatenleveranciers, producenten en andere toeleveranciers de verantwoordelijkheid voor gezondere voeding op scholen. Dit houdt in dat Bazqet op de scholen die wij bedienen voldoen aan het niveau ‘Zilver’ volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines van het Voedingscentrum. Hiernaast is het de ambitie om in 2020 op 25% van de scholen die Bazqet bedient het niveau ‘Goud’ gerealiseerd te hebben.

Meer weten over het Akkoord Gezonde Voeding op Scholen (2016 – 2020)? Kijk op www.jongerenopgezondgewicht.nl/wat-we-doen/akkoord-gezonde-voeding-op-scholen

Bazqet BV
Nieuwe Hemweg 2

1013 BG Amsterdam

Tel. +31 20 260 2256
mr.b@bazqet.nl
www.bazqet.nl

Reseller worden
Bazqet groeit! We zijn op steeds meer plaatsen verkrijgbaar, op scholen, in hotels, in bedrijfswinkels, in kleine retail en natuurlijk online. Daar ben ik best trots op.

Tijd dus om het goede nieuws met je te delen! Enne, weet jij nog een leuk verkooppunt? Laat het mij dan snel weten en bel of mail me.