Waar verkrijgbaar?

Bazqet groeit en is op steeds meer plekken verkrijgbaar, voor zowel de consument als voor winkels en groothandels. 

Consument

Voor de consument zijn de Bazqet producten eenvoudig online aan te schaffen bij www.deonlinedrogist.nl en winkel glutenvrij. Dit zijn webshops waar aandacht wordt besteed aan producten die net even anders zijn en toch verantwoord en erg lekker!

Daarnaast worden steeds meer automaten gevuld met de lekkere snacks van Bazqet. En ook op de werkplek, schoolkantines en (zorg) instellingen wordt het aanbod steeds vaker aangevuld met de lekkernijen van Bazqet en Bazqet Approved.

Winkels en groothandels

Het aanbod Bazqet producten in de groothandels groeit en daar zijn wij trots op! Daarom blijven wij ons best doen om dit aanbod uit te breiden. Op dit moment worden onze Rocky Rice repen verkocht bij Sligro, Hanos en Van Dijk Groothandel.

Mr. B. verkoopt geen flauwekul. Onze biologische producten voldoen aan de strengste eisen. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde bedrijven en zijn zelf ook gecertificeerd bij SKAL Biocontrole onder het nummer 103826 – Certificaat 871200 – NL-BIO-01.

De professionele handel wil graag dat wij onze specificaties en artikelgegevens digitaal toegankelijk maken. Ook dat heeft Bazqet prima geregeld. Deze data zijn daarom gepubliceerd in GS1 Data source (GS1 DAS).

 

Wil je meer weten? Of wil je mij laten weten waar jij Bazqet graag zou willen kopen of verkopen, geef je suggesties en ideeën door. Neem contact op met Michiel (06 53 935 248) of Jules (06 11 162 844), of stuur je vraag naar mr.b@bazqet.nl.