Rocky Rice  Rijkelijk luchtig

Minder dan 100 kcal en glutenvrij. Stoer en trendy, vol van smaak en toch licht. De Rocky Rice repen vallen daarmee net als de meeste producten van Bazqet binnen de richtlijnen van het Voedingscentrum en de Gezonde Schoolkantine.

Rocky Rice is een wafel van bruine rijst, daarmee vezelrijk en gezond. Rocky Rice is gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De dunne jas van heerlijke chocolade maakt de reep extra lekker. In drie heerlijke en verrassende smaken; Melk, aardbei en sinaasappel. Bijzonder dat zo licht zo smaakvol kan zijn! Ideaal voor tussendoor. Kortom Lekker | Verstandig. Per stuk verpakte repen van 18 gram. Per displaydoos van 20 stuks of in doosjes van 5 repen voor op het winkelschap.

Nieuw en verrassend zijn de Rocky Rolls: want elke smaak is er nu ook in een heerlijk zakje mini’s. Voor thuis, om uit te delen, of om gewoon lekker lang van te genieten!

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.rockyrice.nl

 

 

Bazqet Rocky Rice Choco & Milk

Luchtige gepofte rijstreep met een subtiel laagje chocola. Naturel met lichte chocolade. Heerlijk en toch weinig calorieën. Glutenvrij.

Een reep van 18 gram bevat 93 kcal.

 

Bazqet Rocky Rice, Choco & Strawberry

Luchtige gepofte rijstreep met een subtiel laagje chocola. Lichte chocolade maar dit keer met aardbei. Heerlijk en toch weinig calorieën. Glutenvrij.

Een reep van 18 gram bevat 93 kcal.

 

Bazqet Rocky Rice Choco & Orange

Luchtige gepofte rijstwafel bar met een subtiel laagje pure chocola met frisse sinaasappel. Heerlijk en toch weinig calorieën. Glutenvrij.

Een reep van 18 gram bevat 93 kcal.

 

 


Meer weten? Specificaties vind je bij de downloads.