Meest gestelde vragen

Mr.B. krijgt veel vragen. Hieronder de meest gestelde. En de antwoorden natuurlijk…

Zijn van de Bazqet producten ook specificaties beschikbaar?
Jazeker! Ik heb alle gegevens overzichtelijk in een A4-tje gezet. Die kun je bij de productpagina’s terugvinden als pdf en downloaden.

Als je nog meer wilt weten, stuur me dan een mailtje.

Zijn Bazqet snacks nu echt gezond?
De snacks van Bazqet hebben allemaal een voordeel, de ene is zonder toegevoegde suikers, de andere glutenvrij of vegetarisch. Onze producten hebben sowieso weinig calorieën, met uitzondering van de Loves maar die kun je ook maar beter niet in één keer opeten. Ik ben van mening dat we in plaats van het ‘huidige snacken’  best lekkere tussendoortjes mogen eten. Dit noem ik dan ook ‘lekker verstandig’ of ‘verstandig lekker’.

Kan ik Bazqet als ontbijt nemen?
Ik adviseer om het snacken niet als alternatief voor het eten te gebruiken. Dus niet als ontbijt, lunch of diner, maar voor de kleine trek of energie boost tussendoor.

Waar komen de Bazqet producten vandaan?
Tot nu toe komen alle producten uit de Europa. Ik selecteer met hoogst mogelijke zorg onze producenten op basis van een uitgebreide checklist.

Zijn alle producten glutenvrij?
Nee, niet allemaal. Op de productpagina’s en specificatiebladen kun je dit terugvinden. Het staat ook op de verpakking. Bij twijfel kun je me natuurlijk altijd een mailtje sturen!

Kan ik Bazqet ook verkopen?
Momenteel bouwen we aan een netwerk van resellers door heel Nederland. Stuur me een mailtje als je wilt mee bouwen aan Bazqet als reseller.